Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Дишкантюк О. В. 
Збагачення продукції ресторанного господарства біологічно активними речовинами / О. В. Дишкантюк, І. О. Парталога // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 309-316. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_54
  Повний текст PDF - 213.799 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дишкантюк О.
  • Парталога І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дишкантюк О. В. Збагачення продукції ресторанного господарства біологічно активними речовинами / О. В. Дишкантюк, І. О. Парталога // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 309-316. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_54.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського