Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Дишкантюк О. В. Збагачення продукції ресторанного господарства біологічно активними речовинами / О. В. Дишкантюк, І. О. Парталога // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 309-316. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_54 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дишкантюк О. В. Збагачення продукції ресторанного господарства біологічно активними речовинами / О. В. Дишкантюк, І. О. Парталога // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 309-316. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_54. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |