Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Постнов Г. М. 
Обґрунтування доцільності розробки начинок підвищеної біологічної цінності для борошняних кондитерських виробів та заморожених борошняних напівфабрикатів / Г. М. Постнов, В. О. Акмен, А. Г. Ушакова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 286-292. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_51
  Повний текст PDF - 173.467 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Постнов Г.
  • Акмен В.
  • Ушакова А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Постнов Г. М. Обґрунтування доцільності розробки начинок підвищеної біологічної цінності для борошняних кондитерських виробів та заморожених борошняних напівфабрикатів / Г. М. Постнов, В. О. Акмен, А. Г. Ушакова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 286-292. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_51.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Постнов Геннадій Михайлович (технічні науки)
  • Акмен Вікторія Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського