Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Михайлов В. М. Аналіз методів і наукове обґрунтування методології формування асортименту борошняної продукції / В. М. Михайлов, А. М. Чуйко, Р. Я. Томашевська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 253-260. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_45 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Михайлов В. М. Аналіз методів і наукове обґрунтування методології формування асортименту борошняної продукції / В. М. Михайлов, А. М. Чуйко, Р. Я. Томашевська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 253-260. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_45.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |