Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Маяк В. І. Вплив електровібрації на повзучість і релаксацію напруги цукатної маси з дикорослого терну / В. І. Маяк, Б. В. Ляшенко, М. М. Смілик // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 241-246. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_43 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Маяк В. І. Вплив електровібрації на повзучість і релаксацію напруги цукатної маси з дикорослого терну / В. І. Маяк, Б. В. Ляшенко, М. М. Смілик // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 241-246. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_43.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |