Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Маяк В. І. 
Вплив електровібрації на повзучість і релаксацію напруги цукатної маси з дикорослого терну / В. І. Маяк, Б. В. Ляшенко, М. М. Смілик // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 241-246. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_43
  Повний текст PDF - 252.057 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Маяк В.
  • Ляшенко Б.
  • Смілик М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Маяк В. І. Вплив електровібрації на повзучість і релаксацію напруги цукатної маси з дикорослого терну / В. І. Маяк, Б. В. Ляшенко, М. М. Смілик // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 241-246. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_43.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Маяк Віталій Іванович (технічні науки)
  • Ляшенко Богдан Віталійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського