Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Перцевой Ф. В. 
Дослідження впливу рецептурного складу на в’язкість згустку сирного продукту м’якого / Ф. В. Перцевой, М. В. Обозна, Г. Є. Поліщук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 3-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_3
  Повний текст PDF - 229.995 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Перцевой Ф.
  • Обозна М.
  • Поліщук Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Перцевой Ф. В. Дослідження впливу рецептурного складу на в’язкість згустку сирного продукту м’якого / Ф. В. Перцевой, М. В. Обозна, Г. Є. Поліщук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 3-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Перцевий Федір Всеволодович (технічні науки)
  • Обозна Маргарита Василівна (технічні науки)
  • Поліщук Галина Євгеніївна (1958–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського