Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Кучерук З. І. 
Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів / З. І. Кучерук, Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, З. І. Носко, С. М. Тимчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 117-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_23
  Повний текст PDF - 177.353 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кучерук З.
  • Федак Н.
  • Діхтярь А.
  • Носко З.
  • Тимчук С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кучерук З. І. Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів / З. І. Кучерук, Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, З. І. Носко, С. М. Тимчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 117-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кучерук Зіновія Іванівна (технічні науки)
  • Федак Наталя Василівна (технічні науки)
  • Діхтярь Альона Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського