Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Рысмухамбетова Г. Е. Разработка рецептур диетических кондитерских изделий с использованием микробного экзополисахарида / Г. Е. Рысмухамбетова, Е. Н. Бухарова, А. Д. Москалева, Н. В. Ястребова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 75-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Рысмухамбетова Г. Е. Разработка рецептур диетических кондитерских изделий с использованием микробного экзополисахарида / Г. Е. Рысмухамбетова, Е. Н. Бухарова, А. Д. Москалева, Н. В. Ястребова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 75-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_16. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |