Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Рысмухамбетова Г. Е. 
Разработка рецептур диетических кондитерских изделий с использованием микробного экзополисахарида / Г. Е. Рысмухамбетова, Е. Н. Бухарова, А. Д. Москалева, Н. В. Ястребова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 75-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_16
  Повний текст PDF - 231.763 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рысмухамбетова Г.
  • Бухарова Е.
  • Москалева А.
  • Ястребова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рысмухамбетова Г. Е. Разработка рецептур диетических кондитерских изделий с использованием микробного экзополисахарида / Г. Е. Рысмухамбетова, Е. Н. Бухарова, А. Д. Москалева, Н. В. Ястребова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 75-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_16.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського