Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Касілова Л. О. 
Інформаційні технології як ефективний засіб активізації навчальної діяльності / Л. О. Касілова, Ж. В. Бурлакова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 551-559. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_88
  Повний текст PDF - 926.939 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Касілова Л.
  • Бурлакова Ж.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Касілова Л. О. Інформаційні технології як ефективний засіб активізації навчальної діяльності / Л. О. Касілова, Ж. В. Бурлакова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 551-559. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_88.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського