Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Касілова Л. О. Інформаційні технології як ефективний засіб активізації навчальної діяльності / Л. О. Касілова, Ж. В. Бурлакова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 551-559. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_88 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Касілова Л. О. Інформаційні технології як ефективний засіб активізації навчальної діяльності / Л. О. Касілова, Ж. В. Бурлакова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 551-559. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_88. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |