Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Шлапак О. С. 
Дослідження споживчих переваг кремів для депіляції м. Луганська / О. С. Шлапак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 493-499. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_79
  Повний текст PDF - 665.874 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шлапак О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шлапак О. С. Дослідження споживчих переваг кремів для депіляції м. Луганська / О. С. Шлапак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 493-499. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_79.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського