Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Головко Т. М. Моделювання рецептурного складу паштетів, виготовлених з використанням НКХ та еламіну / Т. М. Головко, В. В. Полевич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 478-483. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_76 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Головко Т. М. Моделювання рецептурного складу паштетів, виготовлених з використанням НКХ та еламіну / Т. М. Головко, В. В. Полевич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 478-483. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_76.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |