Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Пестіна Г. О. Оптимізація рецептурного складу реструктурованого напівфабрикату з дині / Г. О. Пестіна, Д. О. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 472-477. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_75 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пестіна Г. О. Оптимізація рецептурного складу реструктурованого напівфабрикату з дині / Г. О. Пестіна, Д. О. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 472-477. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_75.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |