Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Торяник О. І. 
Дослідження спін-спінової релаксації у безбілковому тісті для виготовлення дієтичного хліба з добавками ксантану / О. І. Торяник, О. Г. Дьяков, О. С. Луньова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 448-453. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_71
  Повний текст PDF - 482.84 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Торяник О.
  • Дьяков О.
  • Луньова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Торяник О. І. Дослідження спін-спінової релаксації у безбілковому тісті для виготовлення дієтичного хліба з добавками ксантану / О. І. Торяник, О. Г. Дьяков, О. С. Луньова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 448-453. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_71.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського