Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Торяник О. І. Дослідження спін-спінової релаксації у безбілковому тісті для виготовлення дієтичного хліба з добавками ксантану / О. І. Торяник, О. Г. Дьяков, О. С. Луньова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 448-453. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_71 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Торяник О. І. Дослідження спін-спінової релаксації у безбілковому тісті для виготовлення дієтичного хліба з добавками ксантану / О. І. Торяник, О. Г. Дьяков, О. С. Луньова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 448-453. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_71. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |