Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Міщенко Т. В. 
Колориметричне дослідження сушеної чорної смородини / Т. В. Міщенко, А. О. Пак, М. І. Погожих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 436-442. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_69
  Повний текст PDF - 720.329 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Міщенко Т.
  • Пак А.
  • Погожих М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Міщенко Т. В. Колориметричне дослідження сушеної чорної смородини / Т. В. Міщенко, А. О. Пак, М. І. Погожих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 436-442. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_69.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пак Андрій Олегович (технічні науки)
  • Погожих Микола Іванович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського