Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Міщенко Т. В. Колориметричне дослідження сушеної чорної смородини / Т. В. Міщенко, А. О. Пак, М. І. Погожих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 436-442. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_69 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Міщенко Т. В. Колориметричне дослідження сушеної чорної смородини / Т. В. Міщенко, А. О. Пак, М. І. Погожих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 436-442. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_69.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |