Голуб Б. О. 
Стабілізація йоду у продуктах харчування для профілактики йододефіцитних захворювань / Б. О. Голуб, Г. Б. Рудавська, Н. С. Метельська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 418-423. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_66
  Повний текст PDF - 640.301 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Голуб Б.
  • Рудавська Г.
  • Метельська Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Голуб Б. О. Стабілізація йоду у продуктах харчування для профілактики йододефіцитних захворювань / Б. О. Голуб, Г. Б. Рудавська, Н. С. Метельська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 418-423. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_66.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Голуб Богдан Олексійович (технічні науки)
  • Рудавська Ганна Богданівна (1931–) (технічні науки)
  • Метельська Наталія Станіславівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського