Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Будник Н. В. 
Використання харчової кісткової пасти у технологіях виробництва м’ясних січених виробів / Н. В. Будник, Н. В. Олійник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 403-411. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_64
  Повний текст PDF - 987.645 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Будник Н.
  • Олійник Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Будник Н. В. Використання харчової кісткової пасти у технологіях виробництва м’ясних січених виробів / Н. В. Будник, Н. В. Олійник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 403-411. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_64.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Будник Ніна Василівна (технічні науки)
  • Олійник Наталія Володимирівна (національна безпека)
  • Олійник Наталія Володимирівна (технічні науки)
  • Олійник Наталія Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського