Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Горячова О. О. 
Збереження споживних властивостей плодів яблук під час виробництва натуральних яблучних соків / О. О. Горячова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 396-403. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_63
  Повний текст PDF - 773.582 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Горячова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Горячова О. О. Збереження споживних властивостей плодів яблук під час виробництва натуральних яблучних соків / О. О. Горячова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 396-403. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_63.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Горячова Олена Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського