Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Жук В. А. 
Поживна цінність нових консервів з квасолі / В. А. Жук, Л. В. Баля // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 382-389. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_61
  Повний текст PDF - 731.566 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Жук В.
  • Баля Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Жук В. А. Поживна цінність нових консервів з квасолі / В. А. Жук, Л. В. Баля // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 382-389. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_61.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Баля Лілія Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського