Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Крайнюк Л. М. Проблеми удосконалення технологічних карт на кулінарну продукцію / Л. М. Крайнюк, Ж. А. Крутовий, Л. О. Касілова, О. Т. Старчаєнко, Н. В. Манжос // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 342-349. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_54 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Крайнюк Л. М. Проблеми удосконалення технологічних карт на кулінарну продукцію / Л. М. Крайнюк, Ж. А. Крутовий, Л. О. Касілова, О. Т. Старчаєнко, Н. В. Манжос // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 342-349. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_54. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |