Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Мисюра Т. Г. Ієрархічна структурна схема процесно-апаратурних ефектів у робочому обсязі колонного віброекстрактора безперервної дії / Т. Г. Мисюра, В. Л. Зав’ялов, В. С. Бодров, Н. В. Попова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 313-318. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_49 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мисюра Т. Г. Ієрархічна структурна схема процесно-апаратурних ефектів у робочому обсязі колонного віброекстрактора безперервної дії / Т. Г. Мисюра, В. Л. Зав’ялов, В. С. Бодров, Н. В. Попова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 313-318. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_49.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |