Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Махоніна М. Ю. 
Вплив тривалості перемішування водної суспензії поліфункціональної добавки із насіння льону на її мікроструктуру / М. Ю. Махоніна, Т. О. Рашевська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 219-224. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_34
  Повний текст PDF - 1.948 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Махоніна М.
  • Рашевська Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Махоніна М. Ю. Вплив тривалості перемішування водної суспензії поліфункціональної добавки із насіння льону на її мікроструктуру / М. Ю. Махоніна, Т. О. Рашевська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 219-224. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_34.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Рашевська Тамара Олексіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського