Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Искендеров И. В. 
Пути использования мелассы в сахарной промышленности / И. В. Искендеров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 166-169. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_26
  Повний текст PDF - 409.236 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Искендеров И.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Искендеров И. В. Пути использования мелассы в сахарной промышленности / И. В. Искендеров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 166-169. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_26.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського