Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Євлаш В. В. 
Вивчення реологічних властивостей начинок на основі фруктового пюре для борошняних кондитерських виробів антианемічної спрямованості / В. В. Євлаш, Л. О. Чуйко, В. А. Акмен // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 120-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_20
  Повний текст PDF - 799.12 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Євлаш В.
  • Чуйко Л.
  • Акмен В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Євлаш В. В. Вивчення реологічних властивостей начинок на основі фруктового пюре для борошняних кондитерських виробів антианемічної спрямованості / В. В. Євлаш, Л. О. Чуйко, В. А. Акмен // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 120-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Євлаш Вікторія Владленівна (технічні науки)
  • Чуйко Людмила Олексіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського