Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Янчева М. О. 
Сучасні технології заморожування м’ясних напівфабрикатів / М. О. Янчева, Ю. В. Яковлева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 96-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_16
  Повний текст PDF - 818.913 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Янчева М.
  • Яковлева Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Янчева М. О. Сучасні технології заморожування м’ясних напівфабрикатів / М. О. Янчева, Ю. В. Яковлева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 96-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Янчева Марина Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського