Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Павлюк Р. Ю. Нове про вплив низькотемпературної кріодеструкції та "шокового" заморожування на активність окиснювальних ферментів плодів та овочів / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. В. Крячко, С. М. Лосєва, А. С. Маціпура, Д. О. Глубокий, C. С. Стоєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 82-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Павлюк Р. Ю. Нове про вплив низькотемпературної кріодеструкції та "шокового" заморожування на активність окиснювальних ферментів плодів та овочів / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. В. Крячко, С. М. Лосєва, А. С. Маціпура, Д. О. Глубокий, C. С. Стоєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 82-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |