Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Павлюк Р. Ю. 
Нове про вплив низькотемпературної кріодеструкції та "шокового" заморожування на активність окиснювальних ферментів плодів та овочів / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. В. Крячко, С. М. Лосєва, А. С. Маціпура, Д. О. Глубокий, C. С. Стоєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 82-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_14
  Повний текст PDF - 1.268 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Павлюк Р.
  • Погарська В.
  • Крячко Т.
  • Лосєва С.
  • Маціпура А.
  • Глубокий Д.
  • Стоєв C.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Павлюк Р. Ю. Нове про вплив низькотемпературної кріодеструкції та "шокового" заморожування на активність окиснювальних ферментів плодів та овочів / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. В. Крячко, С. М. Лосєва, А. С. Маціпура, Д. О. Глубокий, C. С. Стоєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 82-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Павлюк Раїса Юріївна (технічні науки)
  • Погарська Вікторія Вадимівна (технічні науки)
  • Крячко Тетяна Вікторівна (технічні науки)
  • Крячко Тетяна Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського