Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Кайнаш А. П. 
Дослідження терміну зберігання варених ковбас з овочевими добавками / А. П. Кайнаш, Л. Г. Віннікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 69-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_12
  Повний текст PDF - 465.035 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кайнаш А.
  • Віннікова Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кайнаш А. П. Дослідження терміну зберігання варених ковбас з овочевими добавками / А. П. Кайнаш, Л. Г. Віннікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 69-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кайнаш Алла Петрівна (технічні науки)
  • Віннікова Людмила Григорівна (1943–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського