Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Постнов Г. М. Bизначення енергії ультразвукових коливань, що розсіялась під час ультразвукової обробки м’ясної сировини / Г. М. Постнов, А. О. Пак, М. А. Чеканов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 518-523. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_81 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Постнов Г. М. Bизначення енергії ультразвукових коливань, що розсіялась під час ультразвукової обробки м’ясної сировини / Г. М. Постнов, А. О. Пак, М. А. Чеканов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 518-523. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_81.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |