Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Павлюк Р. Ю. 
Вплив кріогенного заморожування ягід з різними швидкостями на вегетативні форми мікроорганізмів / Р. Ю. Павлюк, Л. М. Соколова, В. В. Погарська, Т. В. Крячко, Н. П. Максимова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 31-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_8
  Повний текст PDF - 802.688 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Павлюк Р.
  • Соколова Л.
  • Погарська В.
  • Крячко Т.
  • Максимова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Павлюк Р. Ю. Вплив кріогенного заморожування ягід з різними швидкостями на вегетативні форми мікроорганізмів / Р. Ю. Павлюк, Л. М. Соколова, В. В. Погарська, Т. В. Крячко, Н. П. Максимова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 31-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Павлюк Раїса Юріївна (технічні науки)
  • Соколова Лора Михайлівна (технічні науки)
  • Погарська Вікторія Вадимівна (технічні науки)
  • Крячко Тетяна Вікторівна (технічні науки)
  • Крячко Тетяна Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського