Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Діденко О. В. 
Підвищення якості макаронних виробів / О. В. Діденко, В. Ю. Балим, А. М. Сесь, С. В. Штих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 438-445. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_70
  Повний текст PDF - 1.104 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Діденко О.
  • Балим В.
  • Сесь А.
  • Штих С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Діденко О. В. Підвищення якості макаронних виробів / О. В. Діденко, В. Ю. Балим, А. М. Сесь, С. В. Штих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 438-445. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_70.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Діденко Олександр Васильович (педагогічні науки)
  • Діденко Олександр Володимирович (біологічні науки)
  • Діденко Олексій В'ячеславівна (1972–) ()
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського