Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Малюк Л. П. 
Установлення впливу екстракту полісахаридів оболонки насіння льону на біофлавоноїди плодово-ягідних соусів / Л. П. Малюк, А. В. Зіолковська, І. М. Гурікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 25-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_7
  Повний текст PDF - 799.019 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Малюк Л.
  • Зіолковська А.
  • Гурікова І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Малюк Л. П. Установлення впливу екстракту полісахаридів оболонки насіння льону на біофлавоноїди плодово-ягідних соусів / Л. П. Малюк, А. В. Зіолковська, І. М. Гурікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 25-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Малюк Людмила Петрівна (технічні науки)
  • Зіолковська Анна Віталіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського