Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Одарченко М. С. Дослідження випікання прісного листкового тіста та взаємозв'язок вологості та теплопровідності готових виробів / М. С. Одарченко, В. Ю. Андросов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 395-403. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_65 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Одарченко М. С. Дослідження випікання прісного листкового тіста та взаємозв'язок вологості та теплопровідності готових виробів / М. С. Одарченко, В. Ю. Андросов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 395-403. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_65.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |