Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Крайнюк Л. М. 
Основні принципи розробки методологічної основи проектування / Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, О. Т. Старчаєнко, А. М. Набокова, М. Д. Станевич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 375-381. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_62
  Повний текст PDF - 552.516 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Крайнюк Л.
  • Касілова Л.
  • Старчаєнко О.
  • Набокова А.
  • Станевич М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Крайнюк Л. М. Основні принципи розробки методологічної основи проектування / Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, О. Т. Старчаєнко, А. М. Набокова, М. Д. Станевич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 375-381. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_62.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського