Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Крайнюк Л. М. Основні принципи розробки методологічної основи проектування / Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, О. Т. Старчаєнко, А. М. Набокова, М. Д. Станевич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 375-381. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_62 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Крайнюк Л. М. Основні принципи розробки методологічної основи проектування / Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, О. Т. Старчаєнко, А. М. Набокова, М. Д. Станевич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 375-381. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_62. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |