Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Черевко О. І. Оцінка якості пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини / О. І. Черевко, О. А. Маяк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 285-290. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_47 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Черевко О. І. Оцінка якості пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини / О. І. Черевко, О. А. Маяк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 285-290. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_47.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |