Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Перцевий Ф. В. 
Дослідження механізму формування мікробіологічних властивостей желейної продукції з використанням добавок сканпро / Ф. В. Перцевий, А. Т. Теймурова, В. О. Коваленко, О. Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 9-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_4
  Повний текст PDF - 460.49 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Перцевий Ф.
  • Теймурова А.
  • Коваленко В.
  • Дьяков О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Перцевий Ф. В. Дослідження механізму формування мікробіологічних властивостей желейної продукції з використанням добавок сканпро / Ф. В. Перцевий, А. Т. Теймурова, В. О. Коваленко, О. Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 9-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Перцевий Федір Всеволодович (технічні науки)
  • Теймурова Анжеліка Тагирівна (технічні науки)
  • Коваленко Віктор Олександрович (технічні науки)
  • Коваленко Валентина Олексіївна (технічні науки)
  • Коваленко Валентин Олександрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського