Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Перцевий Ф. В. Дослідження механізму формування мікробіологічних властивостей желейної продукції з використанням добавок сканпро / Ф. В. Перцевий, А. Т. Теймурова, В. О. Коваленко, О. Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 9-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Перцевий Ф. В. Дослідження механізму формування мікробіологічних властивостей желейної продукції з використанням добавок сканпро / Ф. В. Перцевий, А. Т. Теймурова, В. О. Коваленко, О. Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 9-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |