Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Єфремов Ю. І. 
Функціональні можливості використання дикорослих грибів і класифікація процесів їх переробки / Ю. І. Єфремов, С. В. Михайлова, Р. В. Голуб, О. Ю. Глушач // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 214-219. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_35
  Повний текст PDF - 597.282 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Єфремов Ю.
  • Михайлова С.
  • Голуб Р.
  • Глушач О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Єфремов Ю. І. Функціональні можливості використання дикорослих грибів і класифікація процесів їх переробки / Ю. І. Єфремов, С. В. Михайлова, Р. В. Голуб, О. Ю. Глушач // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 214-219. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_35.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Михайлова Світлана Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського