Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Віннікова Л. Г. 
Установлення раціональної масової частки нітриту натрію в напівкопчених ковбасах / Л. Г. Віннікова, А. В. Асауляк, Є. І. Чернер // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 112-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_20
  Повний текст PDF - 417.347 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Віннікова Л.
  • Асауляк А.
  • Чернер Є.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Віннікова Л. Г. Установлення раціональної масової частки нітриту натрію в напівкопчених ковбасах / Л. Г. Віннікова, А. В. Асауляк, Є. І. Чернер // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 112-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Віннікова Людмила Григорівна (1943–) (технічні науки)
  • Асауляк Альона Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського