Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Баль-Прилипко Л. В. Iнноваційне технологічне рішення: м’ясний фітнес-стандарт / Л. В. Баль-Прилипко, М. І. Осейко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 94-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Баль-Прилипко Л. В. Iнноваційне технологічне рішення: м’ясний фітнес-стандарт / Л. В. Баль-Прилипко, М. І. Осейко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 94-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |