Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Коваленко В. О. Перспективи розвитку технологій м¢ясних січених напівфабрикатів з використанням композицій протеолітичних ферментних препаратів / В. О. Коваленко, В. Г. Горбань, Л. О. Чернова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 90-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Коваленко В. О. Перспективи розвитку технологій м¢ясних січених напівфабрикатів з використанням композицій протеолітичних ферментних препаратів / В. О. Коваленко, В. Г. Горбань, Л. О. Чернова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 90-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_16.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |