Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Большакова В. А. Розробка технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням композиції гідроколоїдів / В. А. Большакова, Л. А. Скуріхіна, Н. Г. Гринченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 43-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Большакова В. А. Розробка технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням композиції гідроколоїдів / В. А. Большакова, Л. А. Скуріхіна, Н. Г. Гринченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 43-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |