Наукова періодика України Єдине здоров'я та проблеми харчування України


Слободкін В. І. 
Клініко-епідеміологічні властивості ботулізму як класичного харчового отруєння / В. І. Слободкін, А. О. Сенатова, Т. Ф. Харченко, В. М. Левицька // Проблеми харчування. - 2015. - № 2. - С. 19-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pkh_2015_2_5
  Повний текст PDF - 142.257 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Слободкін В.
  • Сенатова А.
  • Харченко Т.
  • Левицька В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Слободкін В. І. Клініко-епідеміологічні властивості ботулізму як класичного харчового отруєння / В. І. Слободкін, А. О. Сенатова, Т. Ф. Харченко, В. М. Левицька // Проблеми харчування. - 2015. - № 2. - С. 19-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pkh_2015_2_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського