Наукова періодика України | Єдине здоров'я та проблеми харчування України | ||
Слободкін В. І. Клініко-епідеміологічні властивості ботулізму як класичного харчового отруєння / В. І. Слободкін, А. О. Сенатова, Т. Ф. Харченко, В. М. Левицька // Проблеми харчування. - 2015. - № 2. - С. 19-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pkh_2015_2_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Слободкін В. І. Клініко-епідеміологічні властивості ботулізму як класичного харчового отруєння / В. І. Слободкін, А. О. Сенатова, Т. Ф. Харченко, В. М. Левицька // Проблеми харчування. - 2015. - № 2. - С. 19-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pkh_2015_2_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |