Наукова періодика України Єдине здоров'я та проблеми харчування України


Гавалко Ю. В. 
Молочные продукты: фактор риска или способ предупреждения сердечно-сосудистых заболеваний? / Ю. В. Гавалко // Проблеми харчування. - 2014. - № 2. - С. 39-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pkh_2014_2_6
  Повний текст PDF - 150.048 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гавалко Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гавалко Ю. В. Молочные продукты: фактор риска или способ предупреждения сердечно-сосудистых заболеваний? / Ю. В. Гавалко // Проблеми харчування. - 2014. - № 2. - С. 39-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pkh_2014_2_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гавалко Юрій Вікторович (медичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського