Наукова періодика України Право і суспільство


Латишева В. В. 
Маркування органічних харчових продуктів в Україні: загальна характеристика правового регулювання / В. В. Латишева, В. М. Прилипко // Право і суспільство. - 2015. - № 4(2). - С. 63-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pis_2015_4%282%29__13
  Повний текст PDF - 173.45 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Латишева В.
  • Прилипко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Латишева В. В. Маркування органічних харчових продуктів в Україні: загальна характеристика правового регулювання / В. В. Латишева, В. М. Прилипко // Право і суспільство. - 2015. - № 4(2). - С. 63-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pis_2015_4(2)__13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Латишева Вікторія Володимирівна (1984–) (юридичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського