Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Іванюта А. Математичне моделювання інгредієнтного складу рибного желатину / А. Іванюта // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 1. - С. 15-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2018_1_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Іванюта А. Математичне моделювання інгредієнтного складу рибного желатину / А. Іванюта // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 1. - С. 15-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2018_1_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |