Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Лісовська Т. 
Екструдоване кукурудзяне борошно для дієтичного харчування / Т. Лісовська, А. Деркач, І. Стадник, Ю. Сухенко, В. Василів // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 6. - С. 40-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_6_12
  Повний текст PDF - 325.458 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лісовська Т.
  • Деркач А.
  • Стадник І.
  • Сухенко Ю.
  • Василів В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лісовська Т. Екструдоване кукурудзяне борошно для дієтичного харчування / Т. Лісовська, А. Деркач, І. Стадник, Ю. Сухенко, В. Василів // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 6. - С. 40-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_6_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського