Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Лісовська Т. Екструдоване кукурудзяне борошно для дієтичного харчування / Т. Лісовська, А. Деркач, І. Стадник, Ю. Сухенко, В. Василів // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 6. - С. 40-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_6_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лісовська Т. Екструдоване кукурудзяне борошно для дієтичного харчування / Т. Лісовська, А. Деркач, І. Стадник, Ю. Сухенко, В. Василів // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 6. - С. 40-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_6_12. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |