Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Дудко С. 
Термообробка борошняних кондитерських виробів / С. Дудко, В. Малиновський, В. Оболкіна // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 5. - С. 22-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_5_7
  Повний текст PDF - 129.688 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дудко С.
  • Малиновський В.
  • Оболкіна В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дудко С. Термообробка борошняних кондитерських виробів / С. Дудко, В. Малиновський, В. Оболкіна // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 5. - С. 22-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_5_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дудко Сергій Віктрорович (економічні науки)
  • Дудко Сергій Вікторович (економічні науки)
  • Малиновський Валентин Ярославович (1959–) (політичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського