Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Баль-Прилипко Л. Обогащение мясных консервов функциональными ингредиентами / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, А. Брона // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 3. - С. 24-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_3_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Баль-Прилипко Л. Обогащение мясных консервов функциональными ингредиентами / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, А. Брона // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 3. - С. 24-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_3_7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |