Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Баль-Прилипко Л. Ідентифікація та порівняльне дослідження властивостей розморожених зразків м’яса яловичини категорій NOR та DFD / Л. Баль-Прилипко, Ю. Крижова, Р. Морозюк, Равашдех А. Аль // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 6. - С. 25-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_6_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Баль-Прилипко Л. Ідентифікація та порівняльне дослідження властивостей розморожених зразків м’яса яловичини категорій NOR та DFD / Л. Баль-Прилипко, Ю. Крижова, Р. Морозюк, Равашдех А. Аль // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 6. - С. 25-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_6_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |