Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Баль-Прилипко Л. 
Ідентифікація та порівняльне дослідження властивостей розморожених зразків м’яса яловичини категорій NOR та DFD / Л. Баль-Прилипко, Ю. Крижова, Р. Морозюк, Равашдех А. Аль // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 6. - С. 25-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_6_9
  Повний текст PDF - 331.257 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Баль-Прилипко Л.
  • Крижова Ю.
  • Морозюк Р.
  • Аль Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Баль-Прилипко Л. Ідентифікація та порівняльне дослідження властивостей розморожених зразків м’яса яловичини категорій NOR та DFD / Л. Баль-Прилипко, Ю. Крижова, Р. Морозюк, Равашдех А. Аль // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 6. - С. 25-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_6_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського