Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Сивній І. 
Особливості зберігання білково-збивного крему з доданням горобинового та журавлинового пюре / І. Сивній, В. Оболкіна, І. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 5. - С. 27-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_5_9
  Повний текст PDF - 264.374 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сивній І.
  • Оболкіна В.
  • Крапивницька І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сивній І. Особливості зберігання білково-збивного крему з доданням горобинового та журавлинового пюре / І. Сивній, В. Оболкіна, І. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 5. - С. 27-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_5_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського