Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Оболкіна В. 
Технології використання нетрадиційних компонентів у кондитерських виробах / В. Оболкіна // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 5. - С. 14-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_5_5
  Повний текст PDF - 194.514 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Оболкіна В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Оболкіна В. Технології використання нетрадиційних компонентів у кондитерських виробах / В. Оболкіна // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 5. - С. 14-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_5_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського