Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Оболкіна В. Технології використання нетрадиційних компонентів у кондитерських виробах / В. Оболкіна // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 5. - С. 14-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_5_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Оболкіна В. Технології використання нетрадиційних компонентів у кондитерських виробах / В. Оболкіна // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 5. - С. 14-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_5_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |