Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Баль-Прилипко Л. 
Вдосконалення біотехнології солених м’ясних продуктів з використанням багатокомпонентних розсолів / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, Е. Старкова // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 5. - С. 4-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_5_3
  Повний текст PDF - 369.015 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Баль-Прилипко Л.
  • Леонова Б.
  • Старкова Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Баль-Прилипко Л. Вдосконалення біотехнології солених м’ясних продуктів з використанням багатокомпонентних розсолів / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, Е. Старкова // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 5. - С. 4-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_5_3.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського