Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Баль-Прилипко Л. Вдосконалення біотехнології солених м’ясних продуктів з використанням багатокомпонентних розсолів / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, Е. Старкова // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 5. - С. 4-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_5_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Баль-Прилипко Л. Вдосконалення біотехнології солених м’ясних продуктів з використанням багатокомпонентних розсолів / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, Е. Старкова // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 5. - С. 4-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_5_3. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |