Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Баль-Прилипко Л. Роль упаковки у збереженні якості харчових продуктів / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, Г. Толок, А. Брона // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 5. - С. 32-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_5_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Баль-Прилипко Л. Роль упаковки у збереженні якості харчових продуктів / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, Г. Толок, А. Брона // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 5. - С. 32-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_5_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |